Det finns några plagg som du måste ha i garderoben för att verkligen få rätt sommarkänsla. Om du inte har så stor plånbok, så finns det kläder som du särskilt ska satsa på.

För stranden och lazy dagar

Just nu är det inne med hattar och snygga kepsar. En snygg solhatt är ett måste. Du kan köpa den i nästan alla klädaffärer. Hitta den som verkligen blir pricken över i:et i din klädstil. Tänk på att det är ganska smart att köpa en någorlunda neutral solhatt, så att den passa till både den röda klänningen och de fransiga jeansshortsen. Ett annat måste är en strandsarong eller strandklänning: mjuk, sval och som du bara vill ha på dig hela tiden. För att få inspiration för både snygga badkläder, solhattar och solglasögon kan du läsa modemagasin som Plaza Kvinna och Elle.

För stadslivet och med vännerna

Du behöver också skaffa sommarens klänning. Plagget som du vill ha på dig dag efter dag. En skön och sval klänning som passar både på festen, restaurangen och resan. Då vet du alltid vad du ska ha på dig. Just nu är det också inne med short. Köp ett par snygga jeansshort som funkar till både en t-shirt och en snygg blus.