Att känna dig snygg från topp till tå är en härlig känsla. För att uppnå den känslan ska du bejaka din egen stil och det finns inget bättre år än 2021 att ta ut svängarna när det gäller kläder och hår. Vill du ha några trendtips för håret är lugg, lockigt och naturligt några heta trender. Är du blond och vill hålla ditt hår åt det mer naturliga och neutrala hållet utan gula toner måste du prova att använda silvershampo ett tag. Silverschampo motverkar nämligen gula toner i håret. Gula toner kommer ofta fram när håret är missfärgat. Genom att använda silverschampo kan du hålla ditt blonda hår i toppskick. Visste du att om du är blond kan du med fördel bära röda och gröna kläder? Vill du framhäva ditt blonda hår ska du bära blått. Bubbelgums rosa framhäver blont hår som har en kall och askig ton.

 

Olika frisyrer och färgtrender 2021

 

I år är alla typer av luggar rätt. Vill du ta extra trendpoäng kan du med fördel ha en lockig lugg i en avvikande färg. Helst ska luggen lyfta fram och rama in ditt ansikte. Det finns till och med lösluggar att köpa om du bara vill ha lugg för en kväll. Vill du färga ditt hår ska du tänka kontraster.

Matcha din outfit med din frisyr

Allt hänger ihop och för att få ett bra helhetsintryck av din look ska du försöka matcha dina kläder med frisyren. Det gäller att göra det på ett snyggt sätt så att det inte blir för mycket. Klädmodet för 2021 går också åt det kreativa och lekfulla hållet. Du kan med fördel ha mycket färg och mönster på dig. Men tänk på hur helheten blir om du har mycket färg i håret. Vill du vara mer nedtonad kan du klä dig i en enda färg men matcha och mixa material och strukturer.