Att köpa nya kläder kan snabbt göra hål i plånboken, men med några smarta tips behöver det inte bli så dyrt. Genom att skapa en garderob som innehåller viktiga nyckelplagg behöver du inte köpa många plagg. Dessa nyckelplagg kan enkelt kombineras med varandra och med accessoarer. Här kan du läsa mer om fem av de viktigaste plaggen i garderoben.

Ett gäng snygga toppar

Topparna är för många basen i garderoben och kan varieras i en oändlighet. Hos https://www.na-kd.com/sv hittar du de bästa topparna som passar till alla tillfällen. Med klassiska färger som svart, vitt och beige blir det enkelt att mixa och matcha toppen med andra plagg. NA-KD har ett stort utbud av klassiska toppar med en modern twist. Snygga urringningar, öppna ryggar och cropmodeller gör topparna mer ungdomliga och moderiktiga. Perfekt för dig som vill skapa en trendig outfit med några få nyckelplagg.

Favoritjeansen

Jeans är ett annat viktigt plagg i garderoben. Många gör misstaget att köpa många olika jeansmodeller och tvättar. När det kommer till jeans behöver du sällan många olika modeller, utan det viktigaste är att hitta just din favoritmodell som du kan använda till allt.

Den vita skjortan

En vit skjorta är ett måste i de flesta garderober. Den kan stylas på många olika sätt, bland annat med kostymbyxor för en mer strikt look på jobbet eller med shorts för en avslappnad semesterstil. Variationsmöjligheterna är oändliga med en vit skjorta som bas.

En stilig tjocktröja

Sverige är ett kallt land och självklart behövs det även varmare plagg för att garderoben ska vara komplett. Investera i stiliga tjocktröjor av bra kvalitet som håller länge. Kashmir och ullblandningar är bra och värmande material. Tjocktröjor av bra material kan vara ganska dyra, men om du köper några i klassiska färger så kan du använda dem till nästan allt. Svart, beige, grått och marinblått är populära färger på tjocktröjor.

Den lilla svarta

Sist men inte minst bör garderoben även bestå av fina klänningar och kjolar. En svart klänning är för många ett måste att ha i garderoben eftersom den passar lika bra till vardags som till fest. Du kan enkelt styla den med accessoarer för att fixa en festlook. På dagen kan du dra över en mysig tjocktröja för en mer avslappnad look.